Käka den rå. Dela upp den och lägger ner klabbet i en blandning med creme fraiche (el något annat flytande) tillsammans med honung, hackade russin, någon slags nöt dito. Piffa till det hela med kryddor. Citronpeppar kör jag gärna med.
Käka den rå. Dela upp den och lägger ner klabbet i en blandning med creme fraiche (el något annat flytande) tillsammans med honung, hackade russin, någon slags nöt dito. Piffa till det hela med kryddor. Citronpeppar kör jag gärna med.
3 kommentarer:
Käka den rå. Dela upp den och lägger ner klabbet i en blandning med creme fraiche (el något annat flytande) tillsammans med honung, hackade russin, någon slags nöt dito. Piffa till det hela med kryddor. Citronpeppar kör jag gärna med.
Käka den rå. Dela upp den och lägger ner klabbet i en blandning med creme fraiche (el något annat flytande) tillsammans med honung, hackade russin, någon slags nöt dito. Piffa till det hela med kryddor. Citronpeppar kör jag gärna med.
Tackar för receptet! Ska testa det, dock utan russinen, som inte tillhör undertecknads favoritingredienser (för att uttrycka saken milt).
Skicka en kommentar