fredag 16 juli 2010

I stället för semester – arbete

Sitter man på jobbet och inte har Eurosports Player (för Touren) får man försöka följa sporten på andra sätt. Just nu är det British Open, som i brist på Zachrissons kommenterande bäst följs på Guardians liverapportering. Utan den hade man ju inte vetat att Housemartins är fåglar och inte bara en poporkester.
I brittiska medier kan man för övrigt även läsa om Peter Sutcliffe, dvs Yorkshire ripper, som i dag fick veta att han aldrig någonsin kommer att få permis. Och apropå det är det snart dags för mig att läsa del fyra i David Peace Red Riding-kvartett, man måste ju portionera ut dem. Sen kan jag äntligen se filmerna också, de som fortfarande står där och lockar i bokhyllan.

Och allt det här skrev enbart för att Robin Söderling, som bara hade ett enda game att förlora, plötsligt vaknade på nio och ser ut att vända semifinalen i Swedis Open. Och jag får ändra redan skrivna texter. Hoppas matchen inte blir Mahut–Isner-lång nu bara.

1 kommentar:

Martin sa...

Det är osunt att inte ha Eurosport Player under TdF. Att däremot ha en sista del av Red Riding kvar att se fram emot är avundsvärt.